Jouw domeinnaam registreren zonder gedoe

Wij registreren voor jouw elke extensie die je maar wilt! Ook kan je ervoor kiezen om de domein kosteloos door te sturen.

Waarom een domeinnaam bij MaikelVE Pro?

Wij doen het beheer

Wij zorgen ervoor dat de juiste DNS instellingen op jouw domein staan. Hiervoor hoef je geen zorgen te maken dat jouw domein niet werkt.

Onbeperkt subdomeinen

Geef kosteloos subdomeinen door aan ons, wij zullen deze voor jou toevoegen.

Aanpassingen

Heb je aanpassingen voor jouw domeinnaam? Geef ze per email door en wij voeren deze voor jou uit.

Email koppelen

Aan jouw domeinnaam kan je ook email ontvangen. Neem contact met ons op met de mogelijkheden.

Doorverwijzen

Gebruik je domeinnaam om bezoekers door te sturen naar een andere url zoals je facebookpagina of andere bestaande website.

Domeinparkeerservice

Je domeinnaam niet nodig maar je wilt hem niet verwijderen? Dan parkeren wij hem voor je!

.be

€ 15,- p. jaar

.nl

€ 15,- p. jaar

.com

€ 23,- p. jaar

.eu

€ 20,- p. jaar

.be

.be is de landextensie van België. Mede dankzij grote campagnes zijn er inmiddels ruim 1,5 miljoen .be-domeinen geregistreerd.

€ 15,- per jaar

Bestellen
.nl

.nl is de landextensie van Nederland en er is inmiddels meer dan 5,5 miljoen domeinnamen geregistreerd.

€ 15,- per jaar

Bestellen
.com

.com is wereldwijd veruit de meest gebruikte domeinnaam extensie. .com-domeinen voornamelijk gebruikt voor commercieel gebruik.

€ 23,- per jaar

Bestellen
.eu

.eu is het officiële top-level domein van de Europese Unie. Het is te registreren door alle inwoners, bedrijven en organisaties binnen de EU.

€ 20,- per jaar

Bestellen
.vlaanderen

.vlaanderen is een van de domeinextensies die je bij ons kunt registreren. Met de nieuwe extensie geef je jouw domeinnaam nét dat beetje extra.

€ 70,- per jaar

Bestellen
.net

.net is een van de oudste zogenaamde generieke Top- Level-Domeinen en dateert uit 1985. Maar tegenwoordig is het een populaire tegenhanger.

€ 25,- per jaar

Bestellen

Staat jouw extensie er nog niet tussen?

Neem contact met ons op, wij kunnen namelijke meer extensies mogelijkheden registreren.

Veelgestelde vragen over domeinnamen

  • Een domeinnaam is de unieke naam die de getallenreeks van een IP-adres vervangt. Elke computer die aangesloten is op het internet, heeft een eigen Internet Protocol-adres of IP-adres.

    Werken met die getallen is echter niet gebruiksvriendelijk; je onthoudt natuurlijk gemakkelijker maikelve.pro dan deze getallen. Bovendien zit er een nadeel vast aan het werken met getallen: wordt morgen de website verplaatst naar een nieuwe server, dan heeft die mogelijk een nieuw IP adres. Werken met domeinnamen in plaats van getallen maakt het eenvoudiger, omdat de domeinnaam hetzelfde blijft, ook al verandert het achterliggende numerieke adres.

  • Een domein verhuizen naar MaikelVE is mogelijk. Hiervoor ontvangen wij graag per email het domeinnaam en het verhuistoken. Wij zullen het domeinnaam zo spoedig mogelijk verhuizen.